İSPANYA CORDOBA VE GRANADA İÇİN KATILIMCILARIMIZI SEÇİYORUZ

28.06.2022 239

İSPANYA CORDOBA VE GRANADA İÇİN KATILIMCILARIMIZI SEÇİYORUZ.

Erasmus+ Programı Kısa Süreli Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2021 yılı teklif çağrısı döneminde kabul edilen 2021-1-TR01-KA122-VET-000016802 nolu projemizin İspanya'nın Cordoba ve Granada şehirlerinde gerçekleştirilecek kısmı için İklimlendirme Alanı öğrencileri arasından seçim yapılacaktır. 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 14:00 okulumuzda yapılacak İngilizce ve mesleki yeterlilik sınavlarıyla aşağıdaki kriterlere göre öğrenci seçimi yapılacaktır.

Katılımcı olmak isteyen İklimlendirme Alanı öğrencilerimizin sınav saatinde okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Genel not ortalaması Lise öğrenimi GNO 0,4 ile çarpılarak öğrenci puanı tespit edilecektir.

Örn; GNO 80 olan öğrenci için 80*0,4=32 puan olarak değerlendirilecektir.

-Yabancı dil seviyesi 30 puanlık sınavla değerlendirilecektir

-Mesleki yetkinlik sınavı 30 puanlık sınavdır.

Değerlendirme kriterleri üzerinden oluşturulacak puan sıralamasına göre; proje kontenjanı kadar asil bu sayının yarısı kadar da yedek katılımcı seçilecektir

Adres:
MERKEZEFENDİ MAH. MEVLEVİHANE CAD. ISTANBUL TICARET ODASI MESLEK VE TEKNIK ANADOLU LISESI SİTESİ NO 20/1 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL