İstanbul Öğrenci Meclisleri Hayata Geçiriliyor

İstanbul Öğrenci Meclisleri Hayata Geçiriliyor

22.12.2023 155

Bu projede, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören öğrencilerin akademik başarı değerlendirmesi dışında, sosyal ve kültürel yönlerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu bağlamda öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, öğrenci, öğretmen, yönetici, veli, STK, yerel yönetimlerle kurumsal işbirliğinin geliştirilmesi yönlü çalışmalar yapılır. Proje kapsamında okul, ilçe ve il genelinde öğrenci meclisleri kurulur.  Kurulan meclisler öğrencilerin, öğretmenlerin, yöneticilerin, ailelerin, sivil toplum kuruluşlarının, yerel yönetimler vb. aktif olarak katılımı ve işbirliği içerisinde yürütecekleri faaliyetleri kapsarmaktadır.

Okul öğrenci meclisimiz tüm üyeleri toplanarak okulumuz öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda Öğrenci Meclis Başkanımız  Tuana Naz TEKER  Başkanlığında Ocak, Şubat ,Mart, Nisan ve Mayıs ayları faaliyat planlarına ilişkin olağan toplantısını gerçekleştirdi.

22-12-202322-12-2023


İLETİŞİM

Adres:
MERKEZEFENDİ MAH. MEVLEVİHANE CAD. ISTANBUL TICARET ODASI MESLEK VE TEKNIK ANADOLU LISESI SİTESİ NO 20/1 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL


Telefon
(212) 547 4060


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın