İSTİKLAL MARŞIMIZ VE MEHMET AKİF ERSOY; ÇANAKKALE DESTANI VE ŞEHİTLERİMİZ KONULU HİTABET YARIŞMASI

05.02.2024 56

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerimizi, Türkçemizi doğru, etkili ve dil kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek, tarihi bilinç kazandırmak, öğrencilerimize milli mücadelede canla başla mücadele eden Milletimiz ve Mehmetçiğimizin üstün gayretini ve bu yaşanılanları destanlaştıran İstiklal Marşı ile Mehmet Akif ruhunu kazandırmak, milli şuur oluşturmak, öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak için Hitabet ayrışması düzenlenecektir.

YARIŞMAYA BAŞVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRK DİLİ VE DEBİYATI ÖĞRETMENİ RENGİN GÜNDÜZ SİYAHKOÇ!A BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

meb_iys_dosyalar/34/24/163216/dosyalar/2024_02/05133001_hitabetyarismasidilimizinzenginlikleri.pdf