ZEYTİNBURNU MESLEK LİSESİ AVRUPA YOLUNDA

21.12.2021 256

2021 yılı Erasmus+ Kısa Süreli Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Başkanlığımıza sunulan 894 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 100 proje teklifi  hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Proje Yürütücümüz, Okul Müdürü Bahar ŞAFAK YILMAZ ,Proje İrtibat ve Yönetim ekibimiz Müfit METİNÖZ,Rengin SİYAH GÜNDÜZKOÇ ve Nilgün MURATBEYOĞLU   tarafından hazırlanan 'Zeytinburnu Meslek Lisesi Avrupa Yolunda ' adlı projemiz hibe desteği almaya hak kazanmıştır. 2022 Yılında öğrenci ve öğretmenlerimiz İtalya ve İspanya' da hareketliliği gerçekleştirecek olup, emeği geçen  herkesi tebrik ederiz.

21-12-2021