Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Yeteneklerimizi deneyimlerimize bağlı sahip olduğumuz değerler doğrultusunda bilgili, becerili ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirmek. Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden eğitim ve öğretim alanında ulusla arası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek eğitim, bilim ve teknoloji merkezi olmak.

Misyon: Ülkemiz ekonomisi ve sanayisini kalkındıracak yetenekli teknik eleman yetiştiren, bir üst öğrenime öğrenci hazırlayan eğitim kurumuyuz. Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, fırsat tanımak önümüzdeki yüz yılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 13.30-18.15
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol, basketbol, futbol, futsal, okçuluk, masa tenisi, atletizm, mini golf
Bilimsel Etkinlikler: Erasmus+, 4006 TÜBİTAK Projeleri, Robot Yarışmaları, Teknofest, Patent, Faydalı Model
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006-TEKNOFEST-ERASMUS+Projeleri-Mesleğim Hayatım-Harezmi-Beyaz Bayrak-Sıfır atık-Veli Akademileri-Okulum Temiz-Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar- 1000 Okul Projesi 2021-2022 yılı devam edecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ ile 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı itibarı ile Belçika hareketliliği 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında devam edecektir.
Kontenjan Bilgileri: Sınavlı (30+30) Sınavsız (320)

Telefon - 0 212 547 40 60

WEB - https://zmtal.meb.k12.tr

Adres - MERKEZEFENDİ MAH. MEVLEVİHANE CAD. ISTANBUL TICARET ODASI MESLEK VE TEKNIK ANADOLU LISESI SİTESİ NO 20/1 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - cevizlibağ mevkiinde her yöne yakın ulaşım olarak her araç kullanılmaktadır.

Ulaşım Otobüs, Metrobüs, Tramvay, Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Cevizlibağ Mevkii